Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Εκλογες, Χρυση Αυγη και Παραμυθια της χαλιμας!


Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΚΗΡΥΤΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 

Επειδη πολλες αρλουμπες ακουω και διαβαζω τωρα τελευταια οσο πλησιαζουν οι εκλογες, ας δουμε λιγακι μερικες απο τις κωλοτουμπες που εχει κανει η Χρυση Αυγη στο θεμα των μεταναστων για λογους προφανως ψηφοθηρικους.

Οι ίδιοι οι Χρυσαυγίτες ομολογούν στην ιστοσελίδα τους: battlefield.gr ότι το κείμενο που παρουσιάζεται παρακατω είναι αυθεντικό.


  Δημοσίευμα του περιοδικού Χρυσή Αυγή (περίοδος β', α.τ. 8, 15 Οκτωβρίου 1986) με τίτλο ''Έλληνες Αλβανοί Ένας Λαός, μία Φυλή, μία Πατρίδα''. 

Γράφει μεταξύ άλλων: ''Τινάζοντας μακριά τα κομμάτια μιας φτηνής προπαγάνδας ή συνήθειας καλοβολεμένων κι αμόρφωτων ανθρωπίσκων ανατρέξαμε με πατριωτικό πάθος στην ιστορία, για να κηρύξουμε την ακλόνητη ομοαιμία Ελλήνων και Αλβανών ή Αρβανιτών. Πέρα από την γενικότερη συγγένεια Ιλλυριών και αρχαίων Ελλήνων μέσω της ινδοευρωπαϊκής προέλευσής τους, η προσεκτική παρατήρηση της ιστορίας ενισχύει την ταύτιση της εθνικής ύπαρξης. Και στην αναγνώριση της ευρείας ελληνικότητας θα προσθέσουμε τις εξάρσεις τούτης της ιστορίας, θυμίζοντας τους αγώνες του Πύρρου, της Τέυτας, του Φάριου, είτε και του Γένθιου, συνολικά κατά της Ρώμης. Μα και στη συνέχεια, μήπως θα ταν ανακρίβεια ο ισχυρισμός πως τούτο το κομμάτι του λαού μας απετέλεσε κατά τα Βυζαντινά χρόνια τον ακρίτα των Β.Δ συνόρων; Ιλλυριοί στρατηγοί όπως ο Μούντος, ο Βελισσάριος και οι Βρανάδες μα και ίδιοι αυτοκράτορες όπως ο Μ. Κών/νος(Δαρδανός απ τη Ναϊσό), ο Αναστάσιος Α, ο Ιουλιανός κι ο Λέων Σγουρός δίνουν μάλλον την πληρέστερη απάντηση. Η εκτίμηση του σφρίγους με το οποίο πότισαν τη μητέρα Ελλάδα αυτά τα Βορειοδινάρια φύλα της πατρίδας είναι όχι απλά απαραίτητη μα και αληθινή. Γιατί οι ένθερμοι πολεμιστές που πύκνωσαν..."

Επισης ο ιδιος Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

http://www.youtube.com/watch?v=PYHHTXVqxN4

Προσκεκλημένος στην εκπομπή του ANT1 ''Πολιτικό Βαρόμετρο'' είπε: ''Οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι δύο έθνη που για περισσότερο από χίλια χρόνια βρισκόντουσαν σε μία στενή σχέση. Αλβανική εθνική συνείδηση δημιουργήθηκε από τους Ιταλούς και τους Αυστριακούς τον 19ο αιώνα. Κατά τούτο λοιπόν είναι πολύ λογικό ένα μεγάλο μέρος των Αλβανών, για μένα τουλάχιστον προσωπικά, να είναι Έλληνες''.

Αυτα για να παψει ο κοσμος που επιθυμει να ψηφισει ΧΑ να παραμυθιαζεται!

1 σχόλιο:

Queen of Silence είπε...

Kalws orises!