Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Εθνο-μαλακες...


Ειχα πραγματικα πολυ καιρο να γραψω λογω προσωπικων προβληματων αλλα ενα περιστατικο σημερα με εκανε να σπασω την ιντερνετικη σιωπη μου.

Ο πολυ καλος φιλος, δημοσιογραφος και μπλογκερ Κωστας δεχτηκε επιθεση απο τους γνωστους τραμπουκους που αυτοαποκαλουνται "ελληνοψυχοι" επειδη τολμησε να γραψει στην εφημεριδα που εργαζεται
[http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_26/05/2009_316086]
αυτο που ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι αντιλαμβανονται.

Και για να καταλαβει κανεις ποσο γεναιοι και θαρραλεοι ειναι αυτοι οι "ελληνοψυχοι" (το σκατοψυχοι νομιζω οτι τους ταιριαζει καλυτερα) την επεσαν (κατα τη συνηθη τακτικη τους) τριαντα ατομα στον Κωστη για να τον τρομοκρατησουν προφανως και να σταματησει να λεει και να γραφει αυτα που πιστευει.

Στο ενας με εναν παντα κοτες! Μαγκια πουλανε μονο οπλισμενοι ή οταν υπερισχυουν κατα πολυ σε αριθμο...

Ειναι γνωστο ποσο θρασυδειλοι ειναι ολα αυτα τα φασιστοπαιδα που μονο ετσι μπορουν να αντιμετωπισουν τον αντιπαλο τους. Οχι με επιχειρηματα και διαλογο (γιατι να κανεις διαλογο πρεπει να διαθετεις μυαλο και ως γνωστον οι φασιστες ειναι ηλιθιοι) αλλα με υβρεις, τσαμπουκα και απειλες...

Τετοιο κλασικο παραδειγμα ψευτομαγκα, σκατοψυχου, κωλοφασιστα ειναι και ο τυπος του οποιου το μπλογκ μπορειτε να διαβασετε σ' αυτην τη διευθυνση
http://ellinopsychos.blogspot.com/

Αντρο βλακειας, μικροψυχιας και ηλιθιοτητας το συγκεκριμενο μπλογκ στο οποιο μαζευονται ολα τα υποκειμενα και ηδονιζονται γραφοντας εθνικιστικες μαλακιες και εκσπερματωνουν ομαδικα διαβαζοντας τα βιβλια του Λιακοπουλου με μουσικη υποκρουση τις προεκλογικες ομιλιες του Καρατζαφερη, του Αδωνη Γεωργιαδη και του Βελοπουλου...

Η εθνο-σαπιλα εχει εισβαλει παντου και μας απειλει αλλα το μονο που εχω να πω στους απανταχου φασιστομαλακες του πλανητη ειναι οτι εν τελει θα παρουν τα αρχιδια μας...

2 σχόλια:

"Εκτός ελέγχου" οι Έλληνες κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα κατά την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ είπε...

Το Σάββατο 23 Μαΐου οι Αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις των αλλοδαπών με μια συγκέντρωση υπό την κάλυψη της πολιτιστικής εκδήλωσης στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα.

Μία ημέρα μετά το διήμερο των ταραχών, οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα δεν είχαν όρεξη για συνέχιση των ταραχών. Συγκεντρώθηκαν στην πλατεία από νωρίς και εμπόδισαν την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!

Από το σημερινό φύλο της Καθημερινής ο γνωστός προστάτης των μεταναστών Κωστας Oνισένκο, επιχείρησε για μια ακόμη φορα να ρίξει λάσπη στους Έλληνες κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα.

Στο δημοσιευμά του κάνει αναφορά στο περιστατικό και χαρακτηρίζει τους γηγενείς παρευρισκόμενους ως "φερόμενους" κατοίκους! Προφανώς, κατά τον κ. Ονισένκο μόνο οι λαθρομετανάστες φίλοι του έχουν το δικάιωμα να αποκαλούνται "γνήσιοι" κάτοικοι.

Για τον κ. Ονισέσκο η κατάσταση βρίσκεται "εκτός ελέγχου" όταν μετά από τόσα χρόνια υποβάθμισης οι κάτοικοι αντιδρούν, "βίαια" κατ αυτόν. Πέραν από το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο φραστικό επεισόδιο δεν υπήρξε σωματική βία. Βέβαια στο αντίποδα, όταν η Αθήνα έχει μετατραπεί σε γκέτο εκγληματικότητας και το κέντρο λεηλατείται επί σειρά ημερών από τους λαθρομετανάστες η κατάσταση βρίσκεται "ΕΝΤΟΣ" ελέγχου για τον κ. Ονισένκο και τους συναδέλφους του στην Καθημερινή! "Εντός", διότι στην περίπτωση αυτή ο έλεγχος βρίσκεται στα χέρια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ φίλων του κ. Ονισένκο. Ας μην ξεχνούμε ότι τα στελέχη της αριστεράς και οι ΜΚΟ που την περιβάλλουν όχι μόνο πρωτοστάτησαν, αλλά υποκίνησαν τις ταραχές.

Αποκορύφωμα του δημοσιεύματος αποτελεί το παρακάτω κείμενο όπου ο Ονισένκο επιχειρεί να παρουσιάσει εντελώς αντίστροφα την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα και τους Έλληνες σε "τρομοκράτες" των λαθρομεταναστών:

"Οπως καταγγέλλουν οι μετανάστες, μετά τα εκτεταμένα επεισόδια της Παρασκευής είναι συχνές οι περιπτώσεις που οι ίδιοι πέφτουν θύματα λεκτικών και σωματικών επιθέσεων. Μάλιστα, οι περισσότεροι από αυτούς, όπως λένε, αποφεύγουν να κυκλοφορούν μόνοι τους το βράδυ."

Η δήθεν τρομοκράτηση των μεταναστών γράφεται για να αναδημοσιευτεί στα Διεθνή Μέσα ενημέρωσης κατά την συνηθεί τακτίκή του συγκροτήματος Αλαφούζου να συκοφαντεί την Ελλάδα μέσω των πρακτορείων BBC και του Reuters. Έπειτα οι ειδήσεις αναπαρουσιάζονται στην Ελλάδα ουτως ώστε οι Έλληνες που πάντα τους ενδιαφέρει η διεθνής κοινή γνώμη να πιεστούν και να αποδεχθουν την επιβολή των όρων από τους μεσάζοντες της μεθόδευσης!

Φυσικά, ο δημοσιογράφος φρόντισε να βρει και τον σύντροφο αυτόπτη μάρτυρα για να του πάρει συνέντευξη. Ένας λοιπόν εξ αυτών ήταν και ο ηθοποιός Περικλής Λιανός.

Ο ηθοποιός, "φερόμενος" κάτοικος της περιοχής, έχει και κάποιες άλλες ασχολείες και επιπλέον ιδιότητες για τις οποίες ξέχασε να μας ενημερώσει ο κ. Ονινέσκο. Γι αυτό τον λόγο θα συμπληρώσουμε εμείς το δημοσιογραφικό κενό:

Ο ηθοποιός είναι μέλος των 1400 ενεργών πολιτών του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ:

Το όνομα του ηθοποιού συμπεριλαμβάνεται συχνά σε εκδηλώσεις του ΣΥΝ, και φιγουράρει και στους "VIP" που αξίζουν μνεία από στις αναφορές της Αυγής, της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΝ.

Τέλος ρίξτε μια ματιά στην 36 θέση του ψηφοδέλτιου της Ανοιχτής πόλης του ΣΥΡΙΖΑ:
Στι εκλογές δωδέκατος και ολίγον ιδρωμένος κατατάσεται ο ηθοποιός μας Περικλής Λιανός. Μόνο δώδεκα θέσεις χαμηλότερα από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο νυν βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανό!

Όπως πάντα τα άρθρα του δημοσιογράφου είναι πάντα μονόπλευρα, αφού δεν υπάρχει καμία μαρτυρία από τους στους οποίους αναφέρεται ως "φερόμενους" κατοίκους!...

Για όποιον φερόμενο κάτοικο του Αγίου Παντελεήμονα θα ήθελε να επικοινωνήσει με τον κ. Ονισένκο το email του θα το βρέιτε εδώ.

Οι εικόνες αξίζουν χίλιες λέξεις! Παρακολουθήστε μια από τις δήθεν βίαιες αυτές συνάξεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα στην πλατεία της περιοχής:

http://youtube.com/watch?v=oIhdXa3Qk4g Οι εντάσεις που προβάλλονται ως βίαια επεισόδια!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικα λυπηρό το πόσο έχει εξαπλωθεί αυτή η εθνικιστική-φασιστική ιδεολογία.Λυπηρό κι επικίνδυνο.Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται όπως εσύ.Απο αυτά που έβλεπα και άκουγα γύρω μου νόμιζα πως μόνο εγώ είχα απομείνει