Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2007

Ασυμμετρη βλακεια...

Η μεγαλυτερη ασυμμετρη απειλη κατα της Ελλαδας ειναι η βλακεια που μας δερνει σα λαο!!! Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους εν οψει μαλιστα εκλογων!!!



Τι ειμαστε επιτελους οι Ελληνες?? Θα απαντησω με μια μονο φραση: ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Και ειμαστε αναξιοι γιατι δεν σεβομαστε και δεν αγαπαμε αυτο τον ερημο τοπο που ειχε ο ιδιος την ατυχια να κατοικηθει απο τον πιο λαμογιαρη, αδιαφορο και απαιδευτο λαο του κοσμου!!! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ειμαστε του ΚΕΡΑΤΑ που πεταμε τη σκουφια μας για μπουγιο, τζερτζελο και χαβαλε χωρις ουσια, νοημα και σεβασμο για το συνανθρωπο, τη φυση και τον εαυτο μας!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ και αυτο μας αξιζει!!! Μακαρι οι Ελληνες, μεσα σε αυτους κι εγω, να εξαφανιστουν απο το χαρτη! Οχι η Ελλαδα, οι Ελληνες μοναχα!!! Ας κανουμε αυτη τη χαρη στον κοσμο, στον τοπο μας και στους υπολοιπους κατοικους του πλανητη Γη!!!



Αυτες οι σταχτες θα γινουν ο ταφος ο δικος μας και των παιδιων μας!!! Ειναι σκληρο αυτο που λεω αλλα δυστυχως αληθινο...



Αυτο που ζουμε δεν ειναι εθνικη τραγωδια. Εθνικη παρωδια ειναι. Παρωδια του ανυπαρκτου κρατους, των ταχα μου αγανακτισμενων πολιτων, της σμπαραλιασμενης πυροσβεστικης, του ξεχαρβαλωμενου συστηματος, των ηλιθιων και επικινδυνων δημοσιογραφων.



Δεν καιγονται μονο τα δαση αυτες τις μερες, δεν καιγονται περιουσιες και ανθρωπινες ζωες! Δεν καιγονται απλα τα ομορφοτερα μερη της Ελλαδας. Οι ζωες μας, τα λαθη μας, οι επιλογες μας, τα παθη μας, η αμορφωσια μας, η ανικανοτητα μας, η αδιαφορια μας καιγονται!!!



Αυτοι ειμαστε μη μας κακοφαινεται!!! Βλακες με περικεφαλαια!!!



Εγω προτεινω να υποδεχομαστε στο Ελ. Βενιζελος τους ξενους τουριστες που ερχονται στη χωρα μας με ενα τεραστιο πανω στα Αγγλικα που θα γραφει επανω του:



ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΠΕΡΑΣΤΕ-ΓΑΜΗΣΤΕ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ
ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ



Και μετα μας φταινε οι ξενοι, οι αορατοι εχθροι που μας επιβουλευονται και θελουν το κακο μας!!!
Για σφαλιαρες ειμαστε!!! Ακομα δεν το πηραμε χαμπαρι και αναρωτιομαστε το πως, το γιατι και το ποτε???

6 σχόλια:

Marlou Xintarianou είπε...

OΣO ΣKΛHPA Κ AN ΕΊΝΑΙ EXEIΣ ΔIKIO...

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Ελληνες ειστε και φαινεστε!Εγω ειμαι Βλαχος!

Dead_Poet είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΤΟΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ
ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙ
ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

If...ιγένεια είπε...

πρεζα tv χαχαχ.. σωστός.. αυτή η ριμάδα η νοοτροπία του Έλληνα σταρχιδιστή δεν θα αλλάξει ποτέ νομίζω..

Παναγιώτης Παπαχατζής είπε...

Αν έχετε χρόνο κάντε μια βόλτα απο το blog μου και διαβάστε το σημερινό άρθρο με τίτλο "ασύμμετρη...δημοπράτηση".Θα με ενδιέφερε η άποψη σας...
http://proxeirotetradio.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Σε ορισμένα δεν έχεις και άδικο, όμως μη το παρατραβάμε. Εγώ δεν ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα, βλέπεις απλά κάποιοι δεν σέβοντε. Δεν είναι όλοι ίδιοι όμως και δεν μπορούμε να τους βράσουμε στο ίδιο καζάνι.